Nøtterøy Badmintonklubb

Våre Haller

Hårkollhallen

Hårkollhallen er en idrettshall som ligger ved Oserød skole på Nøtterøy. Den er bygd i 1982, og består av en spilleflate med nytt sportsgulv lagt i august 2018. Hallen er oppmerket for ulike idretter, blant annet 7 badmintonbaner. Hallen er utstyrt med moderne nettstolper og nett for badminton. Her foregår klubbens ordinære treninger tirsdag, onsdag og torsdag. Klubben disponerer diverse utstyr og treningsapparater i egen utstyrsgarasje i hallen. Vi har låneracketer og lånesko.

Veibeskrivelse: Fra kanalbrua over til Nøtterøy kjører du 0,7 km før du svinger av mot Rv 309 Årøysund. Følg veien ca 6 km til du kommer til Meny Skallestad. Her er det skiltet mot Hårkollhallen.

For karthenvisning og adresse for GPS brukes adresse Skallestadveien 38: Klikk her

harkollhallen   IMG_1482
Video fra Hårkollhallen på voksentrening 24. april 2019: Klikk her

Nøtterøyhallen

Nøtterøyhallen er en ny idrettshall bygd i 2011 som inngår i Teigar ungdomsskole på Nøtterøy. Den består av to spilleflater. Hallen kan brukes under ett med 14 baner, men deles vanligvis i 2 flater med 7 baner hver. Hallen er utstyrt med nye nettstolper og nett for badminton. Klubben bruker hallen til turneringer, treningsleire og badmintonlørdager.

For karthenvisning og adresse for GPS brukes adresse Øvreveien 9. Det er adressen til Teigar ungdomsskole som Nøtterøyhallen er en integrert del av: Klikk her

notteroyhallen2   notteroyhallen

                   Video fra Nøtterøyhallen ferdig rigget til rankingturnering september 2012: Klikk her

Wilhelmsenhallen

Wilhelmsenhallen er den tredje av  kommunens idrettshaller og ble bygd i 1987. På dagtid brukes hallen til kroppsøving for Nøtterøy videregående skole og Borgheim ungdomsskole. Om ettermiddagene og i helgene brukes hallene til trening, konkurranser og andre arrangementer. Hallen har 5 badmintonbaner. Klubben bruker hallen
av og til knyttet til trening eller treningsleire. Hallen har eldre nettstolper og nett, men de er fullt brukbare.

For karthenvisning og adresse for GPS brukes adresse Rektorveien 8: Klikk her

wilhhallen2   wilhhallen