Sommertrening

Sommertrening

Det vil være muligheter for trening i sommer alle mandager og torsdager kl. 17.30 – 19.30 i Wilhelmsen hallen (minus uke 31).

Følgende betingelser gjelder:

  • Alle er velkommen, men 3 av banene er prioritert barne- og ungdomsgruppa. Barne- og ungdomsgruppa tilbys oppfølging av trener. For å være sikker på at trener er tilstede må det sendes sms til Thea på tlf: 40 28 90 66 innen kl. 15.00 samme dag.
  • Dersom du ikke har meldt i fra kan du komme allikevel, men da er det ingen garanti for at det er trener tilstede.
  • Alle må ta med ALL søppel ut og rydde inn alt utstyr før de forlater hallen. Søppelbøtter i hall skal ikke benyttes, da disse ikke vil bli tømt om sommeren. Ta gjerne med en egen pose til søppel som man tar med seg når man drar.

 

Vi ønsker dere en god sommer, med litt badminton innimellom!

 

Hilsen Thea