Foreldremøte og sommeravsluttning

Foreldremøte og sommeravsluttning

SOMMERAVSLUTNING 07.06.18 i Hårkollhallen!

Med foreldremøte!

 

Klubben avholder vår årlige sesongavslutningsfest med grilling torsdag 7. juni kl 1930 utenfor cafeen i Hårkollhallen.

 

Alle spillere og foreldre er velkomne.

 

Før dette avholder vi foreldremøte fra kl 1830.

Temaer vil være:

Info om trening for neste sesong.                                                                                                                             Info om klubbens avtaler om tøy og utstyr.                                                                                                           Info om planlagt turneringsaktivitet for neste sesongen.                                                                                       Info om sommerleiren og trening i sommer.                                                                                             Tilbakemeldinger/ spørsmål  fra foreldrene.                                                                                                       Annet.

Vi er ferdige til sommeravslutningen starter kl 1930 så alle kan være med der.

 

Vel møtt!                                                                                                                                                                 Nils Petter