LUDVIG I STORFORM

LUDVIG I STORFORM

Ludvig gikk i helgen til topps både i single og mix double i en rankingturnering for U17 klassen i Bergen. Han var utilnærmelig, og gikk ubeseiret gjennom hele turneringen.

I singleklassen var det en såkalt X turnering. Her møtes de 8 beste spillerne i Norge til dyst. Ludvig vant alle 3 kampene i puljespillet komfortabelt. I semifinalen ble det seier 21-15, 21-9 mot Andreas Andersen fra Bergen etter solid spill. I finalen ble det et nytt møte med Matius Wijaya fra Moss som Ludvig slo i puljespillet. I en velspilt kamp kunne Ludvig trygt da hjem seieren med settsifrene 21-16, 21-16. I tillegg til seieren i single, ble det også første plass i mix double klassen sammen med makker Emilia Petersen Nordberg fra Sandefjord. I finalen ble det seier 21-15, 17-21, 21-18 mot et par fra Kristiansand etter en lang og jevn kamp. Ludvig spilte denne gang ikke double da makkeren var forhindre fra å delta.

De gode resultatene kommer som følge av mye og god trening sammen med elitepartiet i Sandefjord badmintonklubb og her hjemme på Nøtterøy. Sesongens hovedmål for Ludvig er Norgesmesterskapet for U17 klassen (UBM) som arrangeres i Sandefjord i midten av April. Her må han finne seg å være blant favorittene.

img_2197
Ludvig og Emila vant mix