SANDEFJORD OPEN

SANDEFJORD OPEN

Nøtterøy badmintonklubbs unge og eldre spillere satte sterkt preg på Sandefjord Open i helgen. Klubben hadde med 4 jenter og 7 gutter, til sammen 11 spillere som alle sammen gjorde en meget god innsats. Det ble mange flotte seiere og gode kamper for spillerene våre, spesielt kan vi nevne Truls som vant singel i U13B og Truls og Erling som vant double U13. Viktigst er det allikevel at vi hadde det hyggelig og gøy sammen, det så ut som at alle koste seg både på banen og som heiagjeng på tribunene.

Neste klubbtur er senere på våren på Frogner og vi håper flest mulig vil være med også dit.

Mosjonistene spilte på søndagen. Tommy, Christian, Morgan, Tobias og Thormod deltok. Med strekk i begge bein dro Morgan i land seieren i D klassen. Tommy og Christian kom til finalen i Double C.