3 NM MEDALJER TIL LUDVIG

Ludvig tok denne helg 3 NM medaljer under Ungdommens badmintonmesterskap i Moss.
Mer enn 200 deltakere fra 33 klubber var samlet for å konkurrere om edelt metall i klassene
U15 og U17. Ludvig deltok i klassen U15 som er for spillere født i 2002 og 2003. I den
prestisjefylte singleklassen vant han enkelt sine innledende kamper, og fikk først god motstand
i kvartfinalen mot Michael White fra Askøy. Ludvig kunne likevel vinne kampen relativt sikkert
med settsifrene 21-7, 21-12. I semifinalen ventet Amund Rikheim Huus fra Frogner. I en meget
spennende og jevn kamp ble det dessverre stang ut og et svært knepent tap med settsifrene 20-22,
21-15, 19-21. Dermed en bronsemedalje til Ludvig.

I den store mix-double klassen spilte Ludvig sammen med sin faste makker Emilia Petersen Nordberg
fra Sandefjord. Her ble det en ny bronsemedalje etter tap i 2 strake sett i semifinalen mot et par fra
Kristiansand.

I double klassen ble det imidlertid fulltreff sammen med makker Danila Gataullin fra Leksvik. Paret
spilte stabilt og sikkert gjennom hele turneringen, og vant finalen i to strake sett mot et par fra Bergen
med settsifrene 21-14, 21-14. Vi gratulerer!