THEA TILBAKE!

  • Etter mange år i andre klubber er det svært hyggelig å ønske Thea velkommen tilbake som spiller for NøBK. Hun har i lang tid vært blant Norges beste spillere på elitenivå. Etter endt utdannelse i Kristiansand er hun nå tilbake i NøBK både som spiller og trener for de yngre kreftene i klubben. Thea har planer om å trene godt denne sesongen, og vil delta i de viktigste turneringene i Norge. Hun trener nå fast på onsdagene i Hårkollhallen med våre mest garvede mosjonister. Velkommen hjem!
  • D9255CA8-B711-4B6E-92BD-3C5A5DE07FAD
Del gjerne vår side...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *